Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Rize-Artvin Havalimanı açılışında konuştu: Yaşasın Türkiye-Azerbaycan birliği

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı açılışında konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Türkiye'nin yüz ölçümünü de değiştiren 3 milyon metrekarelik alanda deniz doldurularak tamamlanan Rize-Artvin Havalimanı açılıyor. 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Rize-Artvin Havalimanı açılışında konuştu:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev açıklamalarda bulunuyor:

"Bugün sizlerle birlikte olmak büyük mutluluktur. Kardeş Türkiye günden güne gelişiyor.İkinci Karabağ savaşında kardeş Türkiye halkı yanımızdaydı. 2. Karabağ Savaşı bizim müşterek tarihimizdir. Biz dünyada birbirine en yakın iki ülkeyiz. Yaşasın Türkiye, Yaşasın Azerbaycan. Yaşasın Türkiye-Azerbaycan birliği."

Aliyev'i uçaktan inişinde karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra mevkidaşıyla açılış töreninin yapılacağı alana geçti.

 

 

 

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Rize-Artvin Havalimanı açılışında konuştu: Yaşasın Türkiye-Azerbaycan birliği ile ilgili etiketler Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.