Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı! Saldırganın ilk ifadesi ve saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı!

Azerbaycan'ın İran'ın başkenti Tahran'daki büyükelçiliğine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. 2 küçük çocukla binaya girdiği öğrenilen saldırganın ilk ifadesinde saldırıyı şahsi ve ailevi sorunlar nedeniyle düzenlediği belirlendi. Kalaşnikoflu saldırı anının görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Tahran'da bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı gelişmeyi duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tahran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine Bakü saatiyle 08.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı Kalaşnikof otomatik silahla düzenlendi ve güvenlik noktasına ateş açıldı.

TAHRAN POLİS KOMUTANLIĞI: SALDIRGAN YAKALANDI

Fars Haber Ajansı'na göre, Saldırganın yakalandığını aktaran Tahran Polis Komutanı Rahimi sabah saatlerinde başkent Tahran'da meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili bilgi verdi.

İŞTE SALDIRGANIN İLK İFADESİ

Rahimi, "Azerbaycan Büyükelçiliği çalışanlarının elçiliğe girişleri sırasında bir kişi silahlı saldırı düzenledi ve 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu." dedi.

Saldırganın yakalandığını aktaran Rahimi, "Saldırgan 2 küçük çocukla binaya giriyor. İlk belirlemelere göre saldırıyı şahsi ve ailevi sorunlar nedeniyle düzenlediği belirlendi." ifadelerini kullandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırganın Büyükelçilik binasına düzenlediği Kalaşnikoflu saldırı anının görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı! Saldırganın ilk ifadesi ve saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı!

Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı! Saldırganın ilk ifadesi ve saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı! Saldırganın ilk ifadesi ve saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.