Azerbaycan askerleri Ermeni askerin yarasını sardı: "Korkma, yaşayacaksın"

Ermenistan-Azerbaycan sınırındaki çatışmalara ilişkin sıcak bölgeden her geçen saat yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak sınırdan gelen bir görüntü Azerbaycan askerinin merhametli davranışını gözler önüne sermiş oldu.

Ermenistan-Azerbaycan sınırındaki çatışmalarda sıcak bölgeden birbiri ardına önemli haberler gelmeye devam ederken son olarak sınırda çekilen bir görüntü Azerbaycan askerinin merhametini bir kez daha gözler önüne serdi.

"KORKMA, YAŞAYACAKSIN"

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çekilen video sosyal medyada kısa sürede hızla yayıldı. Videoda, Azerbaycan Özel Kuvvetler mensuplarının geçen günkü çatışmalarda yaralanan bir Ermeni askerinin yarasını sardığı görüldü. Söz konusu görüntülerde Rusça konuşan askerin "Korkma seni askeri hastaneye götüreceğiz. Yaşayacaksın" dediği duyuldu.

Azerbaycan askerleri Ermeni askerin yarasını sardı: "Korkma, yaşayacaksın" ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Çatışma asker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.