Ayvalık'a yerleşen Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı... İşte son hali

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan 46 yaşındaki oyuncu Ozan Güven, yaz aylarında Levent'teki evinden taşınıp Ayvalık'a giderek oraya yerleşmişti. Bir süredir gözlerden uzakta bir yaşam süren ünlü oyuncu Ozan Güven uzun bir aranın ardından İstanbul'da Fulya'da objektiflere katıldı.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla açılan davada yargılanmasına devam edilen Ozan Güven, olayların ardından flaş bir kararla İstanbul'daki evinden taşınmıştı. Levent'te uzun yıllardır yaşadığı evini kiraya verip Ayvalık'a giderek her şeyden uzakta sakin bir yaşam süren Ozan Güven, aylar sonra Fulya'da görüntülendi.

 

CEM YILMAZ SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI


Son olarak Babil dizisiyle izleyici karşısına çıkan, uzun zamandır gözlerden uzakta olan oyuncu Ayvalık’a taşındığını söyledi. Ozan Güven kendisine yöneltilen “Cem Bey kadroda sizin yer almadığınız dijital platforma bir dizi yaptı. Aranız mı kötü acaba?” sorusuna ise sadece “Teşekkür ederim” cevabını vererek geçiştirdi.

İşte Ozan Güven'in son hali...

ozan güven son hali

Ayvalık'a yerleşen Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı... İşte son hali ile ilgili etiketler Ozan Güven Cem Yılmaz Ayvalık Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.