Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor

İYİ Parti 'nin 2 numaralı ismi Aytun Çıray'ın sosyal medya paylaşımları "İYİ Parti'nin FETÖ projesi" olduğuna yönelik suçlamaları haklı çıkartacak cinsten...

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray, ellerine ulaşan son araştırmalara göre, 24 Haziran'daki seçimlerde partilerinin yüzde 22'lere kadar oy alabileceğini savundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin de ikinci tura kalacağını ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in yarışacağını ifade eden Çıray, Akşener'in yüzde 54 oy alarak yeni Cumhurbaşkanı seçileceğini öne sürdü.

FETÖ BAĞLANTISI

Bu iddialı açıklamaların sahibi Aytun Çıray'ın kısa süre önce sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajlar ise oldukça dikkat çekici...

Bir süre Twitter hesabından yayınladığı mesajlar ile adeta "İYİ Parti'nin FETÖ projesi" olduğuna yönelik suçlamaları haklı çıkartan Çıray'ın, FETÖ'cü isimler ile sosyal medyadaki diyaloğu dikkat çekti.

Çıray'ın 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası paylaştığı tweet'leri de manidar bulundu.

İşte o mesajlar;

Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor

Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor - Resim : 2

Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor - Resim : 3

Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor - Resim : 4

 

Aytun Çıray'ın mesajları önemli ipuçları veriyor ile ilgili etiketler aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.