Aytun Çıray'dan kendisini eleştiren kadına skandal ifadeler!

İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray sosyal medyadan yaptığı paylaşıma eleştiriler getiren bir kadına akılalmaz ifadelerle cevap verdi.

Çıray, paylaşımına yorum yapan Tuba Meryem isimli kulanıcıya skandal ifadelerle yanıt verdi.

Çıray paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Aytun Çıray'dan kendisini eleştiren kadına skandal ifadeler!

''Şahsınızda sizin gibi herkese yazıyorum. Ne yazdıysam anlamı o. Ahlaksız, bölücü provokasyonlarınızdan bıktık. Şu sorunu halledinceye kadar bir kaybolun da Türkiye işine baksın. Asıl iktidar düşmanı sizin gibi cahil yalakalar. Sizin gibi utanmazlara inat birlikte yeneceğiz''

Çıaray'ın bu skandal yanıtı üzerine Tuba Meryem isimli kullanıcı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sosyal medyadan seslendi.

Aytun Çıray'dan kendisini eleştiren kadına skandal ifadeler! - Resim : 2

Hukuki haklarını kesinlikle kullanacağını belirten Meryem, şu ifadeleri kullandı;
''CHP'den partinize katılan sözde milletin temsilcisi olan Aytun Çıray bey, eleştirim karşısında; cevap hakkını hakaret ederek kullandı.Dokunulmazlık zırhı olsa da ben hukuki haklarımı sonuna kadar arayacağım. Unutmayın Akşener Hanım, siz de ben de kadınım.''

Aytun Çıray'dan kendisini eleştiren kadına skandal ifadeler! ile ilgili etiketler hakaret İYİ Parti aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.