Aytül Çorapoğlu kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Aytül Çorapoğlu'nun eşi kim?

Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın program ekibinde yer alan Psikiyatri uzmanı Aytül Çorapoğlu hakkında izleyicinin merakı sürüyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yer alan Aytül Çorapoğlu kimdir, evli mi?

Prof. Dr. Aytül Çorapoğlu eşi kimdir, evli mi? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme adlı programda yer alan Psikiyatri uzmanı Aytül Çorapoğlu hakkında araştırmalar sürüyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan ve sunuculuğunu Didem Arslan Yılmaz'ın program ekibinde yer alan Aytül Çorapoğlu kaç yaşında, evli mi?

AYTÜL ÇORAPOĞLU KİMDİR? EVLİ Mİ?

Uzman Psikiyatrist Prof. Dr. Aytül Çorapoğlu Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1990 yılında tamamlamıştır. İstanbul Yorum Dnışmanlık'ta mesleki eğitimlerine devam eden Çorapoğlu'nun 100'ün üzerinde bilimsel çalışması vardır.

Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Aytül  Çorapçıoğlu'nun hayatı ve biyografisi! - Haberler

1996 senesinde psikiyatri uzmanı olarak Kocaeli Üniversitesi Mediko Sosyal Biriminde çalışmaya başlamıştır. Ardından aynı üniversiteye yardımcı doçent olarak atanmıştır ve ilerleyen yıllarda profesör olarak akademik yaşamına devam etti.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde yeni açılan Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan psikiyatri servisinin Anksiyete Bozuklukları Birimi ve Konsültasyon-Liyezon Birimi sorumlusu olarak görev yapmış olup iyi derece de İngilizce bilmektedir.

Aytül Çorapoğlu kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Aytül Çorapoğlu'nun eşi kim? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz aytül çoraoğlu kimdir aytül çorapoğlu eşi kimdir aytül çorapoğlu kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.