Aytemiz'den 50 liralık çılgın akaryakıt indirimi geliyor! İş Bankası MaxiPuanlar depoları fullüyor

Akaryakıt fiyatlarının son dönemde zamlanması ile zor durumda kalan araç sahiplerine İş Bankası’ndan güzel bir haber geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, Brent petrolü 110 dolara kadar çekerken İŞ Bankası tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde araç sahipleri, Aytemiz istasyonlarından gerçekleştirecekleri akaryakıt harcamalarının 50 lirasını iade alabilecek.

Aytemiz istasyonları, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma çerçevesinde araç sahiplerine 50 liralık akaryakıt harcamasını indirimi sunuyor. Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından 15 Mayıs tarihine kadar gerçekleştirilecek 150 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine 50 lira iade fırsatı geliyor.

Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız durumunda ise toplamda 50 TL MaxiPuan sizin olacak.

Sizde Aytemiz ile İş Bankası ortaklığında gerçekleştirilen nu kampanyaya dahil olabilmek için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Aytemiz'den 50 liralık çılgın akaryakıt indirimi geliyor! İş Bankası MaxiPuanlar depoları fullüyor

İşte Aytemiz 50 TL Akaryakıt İndirimi Kampanya Koşulları

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 25 Mayıs 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022(bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Aytemiz'den 50 liralık çılgın akaryakıt indirimi geliyor! İş Bankası MaxiPuanlar depoları fullüyor ile ilgili etiketler İş Bankası Akaryakıt benzin Motorin aytemiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.