Aytemiz Alanyaspor Yeni Malatyaspor'a da puan kaybetti

Alanya'nın düşüşü, Malatya'nın yükselişi sürüyor... İki takımın 14. haftadaki mücadelesi 1-1 beraberlikle sonuçlanırken, Akdeniz ekibinin son 5 haftadaki puan kaybı 11' çıktı. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Yeni Malatyaspor ise yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı ve bu süreçte 12 puan topladı.

Süper Lig'in 14. haftasına lider giren Aytemiz Alanyaspor, son haftaların formda takımı Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Alper Ulusoy'un yönetiği maç karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti.

Akdeniz ekibi 33'te Khouma Babacar'ın nefis golüyle 1-0 öne geçti. Ligde 3 haftalık suskunluğunu bozan Senegalli golcü, 4 gole ulaştı. Turuncu-Yeşilliler, kalesicisi Marafona'nın 2 net pozisyonda rakibe gol şansı tanımadığı ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

Aytemiz Alanyaspor 2. yarının hemen başında Babacar'la 2. gole çok yaklaştı ancak farkı 2'ye çıkaramadı. Konuk ekip 60'ta Adem Büyük'ün golüyle 1-1'i buldu ve kalan dakikalarda skoru koruyup, kontradan 2. golü bulma stratejisiyle oynayıp 1 puanı almayı başardı.

Çağdaş Atan'ın takımı bu sonuçla puanını 27'ye yükseltti. Akdeniz ekibi son 5 haftada 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyetle 4 puan toplayabildi. Zirve yarışında yara almaya devam eden Alanya, hafta sonu Gaziantep FK'ya konuk olacak.

Son 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlikle Alanya'ya gelen Hamza Hamzaoğlu'nun takımı ise puanını 20'ye yükseltti. Sarı-Siyahlılar hafta sonu BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Aytemiz Alanyaspor Yeni Malatyaspor'a da puan kaybetti

Aytemiz Alanyaspor Yeni Malatyaspor'a da puan kaybetti ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Aytemiz Alanyaspor Khouma Babacar Hamza Hamzaoğlu Çağdaş Atan adem büyük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.