Alanyaspor&Trabzonspor yenişemedi

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor 8. haftada 1-1 berabere kaldı. Alanya'da oynanan maçta İngiliz stoper iki kaleye de birer gol attı. Akdeniz ekibinde kaleci Marafona yaptığı kurtarışlarla maça damga vururken, takımının yenilmezlik serisinin sürmesinde önemli rol oynadı.

Süper Lig'in 8. haftasında Aytemiz Alanyaspor'la Trabzonspor, Alanya'da 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de Fenerbahçe'yle birlikte yenilgisiz iki takımdan biri olan Turuncu-Yeşilli Akdeniz ekibi, 7. haftadaki Göztepe maçını İzmir depremi nedeniyle oynayamamıştı. Çağdaş Atan'ın takımı, zor günler geçiren ve henüz yeni teknik direktörünü belirleyemeyen Bordo-Mavililer'i ağırladığı maçta öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ama yenilmezlik serisini sürdürdü.

Trabzonspor'da ilk kez 11'de sahaya çıkan yeni transferlerden Djaniny, 19'a karşı karşıya pozisyonda golü kaçırdı. Cape Verdeli forvet, 26'da da kaleci Marafona'ya takıldı. İki net fırsatı harcayan konuk ekip Bareiro'yla 39'da golü buldu ancak kıl kadar ince bir ofsayt bayrağıyla gol geçersiz sayıldı.

Alanyaspor&Trabzonspor yenişemedi

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAKATLANDI

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta gol perdesi 49'da açıldı. Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta Steven Caulker arka direkte kafayı vurdu ve Uğurcan'ı mağlup etti: 1-0. İngiliz stoper 59'da bu kez topu kendi ağlarına gönderdi. Abdulkadir Parmak'ın sağ kanattan yaptığı ortaya altıpastan ters bir vuruş yapan Caulker topu kendi ağlarına yolladı: 1-1. Bordo-Mavililer'in milli futbolcularından Abdülkadir Ömür sakatlanarak 56'da yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı. Gurbetçi futbolcu 88'de galibiyet golünü kaçırdı.

Aytemiz Alanyaspor bu sonuçla puanını 17'ye yükseltti. Akdeniz ekibi milli aradan sonra Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. 3 maçlık yenilgi serisi sona eren Trabzonspor ise puanını 6 yaptı. Bordo-Mavililer 9. haftada yeni teknik direktörüyle BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Alanyaspor&Trabzonspor yenişemedi - Resim : 2

Alanyaspor&Trabzonspor yenişemedi ile ilgili etiketler Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor Steven Caulker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.