Aytemiz Alanyaspor 2 gün süren maçta Sivasspor'u 3-1'le geçti

Aytemiz Alanyaspor 22. hafta mücadelesinde Sivasspor'u 3-1'le geçti. Cumartesi günü oynanması gereken ancak sağanak yağışın zemini olumsuz etkilemesi nedeneyle 19. dakikada yarım kalan maç, bugün kaldığı yerden devam etti. Akdeniz ekibi de kaldığı yerden devam ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, dün oynanması gereken ancak yoğun yağış nedeniyle tatil edilen ve bugün kaldığı yerden devam eden maçta 3-1 galip geldi.

Turuncu-Yeşilliler, 14. dakikada Fatih Aksoy'un attığı golle 1-0 öne geçmişti. Ancak yoğun yağış nedeniye zemin ağırlaşınca karşılaşmaya devam edilemedi. Maçın hakemi Zorbay Küçük maçın pazar günü (bugün) yarım kaldığı 19. dakikadan devam etmesine karar vermişti.

Maçın 45+2. dakikasında Berkan Kutlu'nun pasını gole çeviren Davidson, skoru 2-0 getirdi. 60'ta Khouma Babacar sahneye çıktığ ve skoru 3-0'a getirdi. Akdeniz ekibinin kiralık golcüsü bu sezon 17 maçta 7 gole ulaştı. Konuk ekibin tek golünü 90'da penaltıdan Max Gradel kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor 2 gün süren maçta Sivasspor'u 3-1'le geçti

Yunan yıldızı Tatos Bakasetas'ı 3 milyon euroya Trabzonspor'a satan Aytemiz Alanyaspor, onsuz ilk maçında sahadan galip ayrıldı ve puanını 37'ye yükseltti. 4-3'lük Ankaragücü galibiyetinin ardından bu hafta da kazanan ve 10 hafta sonra üst üste 2 maç kazanan Çağdaş Atan'ın takımı 23. haftada Kayserispor'a konuk olacak.

24 puanda kalan Sivasspor'un ise galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Rıza Çalımbay'ın takımı son 8 maçın yalnızca 1'ini kazanabildi. Kırmızı-Beyazlılar hafta içi kümede kalma savaşı veren moralli BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Aytemiz Alanyaspor 2 gün süren maçta Sivasspor'u 3-1'le geçti ile ilgili etiketler Sivasspor Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan Rıza Çalımbay Davidson Khouma Babacar fatih aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.