Aytemiz Alanyaspor kötü gidişata Medipol Başakşehir zaferiyle dur dedi

Aytemiz Alanyaspor 16. haftada ağırladığı Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Bu sezon evindeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Akdeniz ekibi 30 puana yükseldi ve zirve yarışında iddiasını sürdürdü. Turuncu-Lacivertliler ise 7 maçtır 3 puana hasret...

Süper Lig'in 16. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, 3 puanı 3 golle aldı: 3-0. Akdeniz ekibi bu sonuçla evindeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Çağdaş Atan'ın öğrencileri bu sezon evinde oynadığı 8 maçın 6'sını kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve 20 puan topladı.

Son 6 maçında yalnızca 1 kez kazanabilen ve bu süreçte 4 puan toplayarak maça çıkan Aytemiz Alanyaspor, evindeki seriyi sürdürmek ve kötü gidişata dur demek istiyordu. Senegalli golcüsü Khouma Babacar'dan yoksun mücadele eden Akdeniz ekibi, Paraguaylı golcüsü Adam Bareiro'nun19'da attığı röveşata golüyle 1-0 öne geçti. 10 maçlık suskunluğunu bozan 24 yaşındaki kiralık santrfor, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı. Turuncu-Yeşilliler, 27'de Kamerunlu sol beki Jacques Moubandje'yle skoru 2-0'a getirdi ve soyunma ödesine böyle girildi.

Aytemiz Alanyaspor kötü gidişata Medipol Başakşehir zaferiyle dur dedi
Jacques Moubandje

2. yarıya Gulbrandsen ve Chadli'yi oyuna alarak başlayan İstanbul ekibi, oyunun kontrolünü bir türlü eline alamadı. 80'da Adam Bareira karşı karşıya pozisyonda kaleci Volkan Babacan'ı geçti, direği geçemedi. Skoru belirleyen gol 83'te Fatih Aksoy'un pasında Tayfur Bingöl'den geldi.

Aytemiz Alanyaspor bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti. Galibiyet hasreti 7 maça çıkan Medipol Başakşehir ise 16 puanla 16. sırada kaldı. Okan Buruk'un takımı 10 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Akdeniz ekibi hafta içi Fenerbahçe'ye konuk olacak, Başakşehir ise BB Erzurumspor'u ağırlıyor.

Aytemiz Alanyaspor kötü gidişata Medipol Başakşehir zaferiyle dur dedi ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir Adam Bareiro Çağdaş Atan Jacques Moubandje
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.