Aytemiz Alanyaspor evinde Konyaspor'u Khouma Babaacar'la devirdi

Aytemiz Alanyaspor evinde Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek 10. haftayı da maç eksiğine rağmen lider tamamladı. Turuncu-Yeşilli Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golü Khouma Babacar kaydeti. Senegalli santrfor son 4 maçta 3 gol atarken takımına 9 puan kazandırdı.

Süper Lig'in 10. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, istim üstündeki rakibini tek golle devirerek 1 maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü: 1-0. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golü Senegalli golcüsü Khouma Babacar attı.

Ligin tek yenilgisiz takımı konumundaki Turuncu-Yeşilliler, Alanya'ya üst üste 2 galibiyetle (Fenerbahçe deplasman ve Kasımpaşa) gelen Konyaspor'u Babacar'ın 37'de attığı golle mağlup etti. Milli futbolcu Efecan Karaca'nın milimetrik ara pasıyla bir anda kaleci Eray Birniçan'la karşı karşıya kalan 27 yaşındaki santrfor klasına yakışır bir bitiricilikle topu ağlara gönderdi. Sezon başında Serie A ekibi Sassoula'dan kiralanan Khouma Bacabar çıkıtğı son 4 maçtaki 3'üncü golünü attı. Aytemiz Alanyaspor bu maçlarda 9 puan topladı.

Aytemiz Alanyaspor evinde Konyaspor'u Khouma Babaacar'la devirdi

3 maçlık galibiyet serisi içerdeki 1-1'lik Trabzonspor maçıyla sekteye uğrayan Çağdaş Atan'ın takımı, Antalyaspor'dan sonra Konyaspor'u da gol yemeden geçerek yeni bir seri başlattı. 9 maçta 23 puan toplayan ve liderliğini sürdüren Aytemiz Alanyaspor önümüzdeki hafta Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

12 puanda kalan Konyaspor ise 11. haftada BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

EVİNDE GOL YEMİYOR

Aytemiz Alanyaspor bu sezon evinde kazandığı maçlarda gol yemedi. Kayserispor'u 2-0, Hatayspor'u 6-0 ve Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, Trabzonspor'la 1-1 berabere kalmıştı. Akdeniz ekibi evindeki 5. maçında 4. galibiyetini elde ederken 13 gol atıp yalnızca 1 gol yedi.

Aytemiz Alanyaspor evinde Konyaspor'u Khouma Babaacar'la devirdi - Resim : 2

Aytemiz Alanyaspor evinde Konyaspor'u Khouma Babaacar'la devirdi ile ilgili etiketler Konyaspor Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan İsmail Kartal Khouma Babacar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.