Kasımpaşa'dan Alanya'da 10 kişilik zafer

Aytemiz Alanyaspor 70 dakika 10 kişi oynayan Kasımpaşa'ya evinde 1-2 mağlup oldu. Maç boyunca topa sahip olmada yüzde 77'lik üstünlük kuran ve 8'i isabetli 28 şut çeken Akdeniz ekibi, 0-2'den geri dönemedi ve bu sezon evindeki ilk yenilgisini aldı. Kasımpaşa ise 4 maçlık kötü gidişata son verdi.

1-2

Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. 25. dakikada 0-1 öndeyken 10 kişi kalan Paşa, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta 2. golü de buldu ve Akdeniz ekibinin geri dönüşüne izin vermeyerek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

4 maçtır kazanamayan ve bu süreçte 3 yenilgi alan Kasımpaşa, Alanya'ya 19 puanla ve pek çok eksikle geldi. İlk 20 dakikada 3 net pozisyonu gole çeviremeyen ev sahibi, 22'de kalesinde golü gördü. Armin Hodzic'in ceza sahası dışından vuruşu Steven Caulker'in ayağına çarptı ve İngiliz stoperden seken top kaleci Marafona'yı yanıltıp ağlarla buluştu: 0-1.

22. dakikada top kapma mücadelesinde ayağını fazla kaldıran Oussame Haddadi, Adam Bareiro'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. VAR uyarısıyla pozisyonu monitörden inceleyen hakem Abdulkadir Bitigen, sarı kartı iptal edip Tunuslu savunma oyuncusuna direkt kırmızı kart gösterdi ve Kasımpaşa 10 kişi kaldı.

Turuncu-Yeşilliler rakibin 1 kişi eksik kalmasıyla hücumu daha fazla düşünmeye başladı. Ligin en iyi kontratak oyuncularından biri olan Yusuf Erdoğan, 33'te kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve skoru 0-2 yaptı. İlk golün de asistini yapan 28 yaşındaki futbolcu 15 maçta 4 gol, 3 asiste ulaştı.

Kasımpaşa'dan Alanya'da 10 kişilik zafer

39'da Anastasios Bakasetas'ın penaltı golüyle Aytemiz Alanyaspor farkı 1'e indirdi ve ilk yarı Kasımpaşa'nın 1-2 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 2. yarısında 10 kişi iyi mücadele eden Fuat Çapa'nın öğrencileri skoru korumayı başardı ve 4 maç aradan sonra galip gelerek puanını 22'ye yükseltti. Lacivert-Beyazlılar 19. haftada BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Çağdaş Atan yönetiminde ligin dikkat çeken ekiplerinden biri haline gelen Aytemiz Alanyaspor 25. dakikadan itirbaren 10 kişi oynayan rakibine mağlup olup, bu sezon evinde ilk yenilgisini tattı. Son 6 maçta 4. yenilgisini alan Turuncu-Yeşilliler 30 puanda kaldı ve zirvenin 5 puan gerisine düştü. Önümüzdeki haftay bay geçecek olan Alanya, ardından BB Erzurumspor'a konuk olacak. 

Kasımpaşa'dan Alanya'da 10 kişilik zafer ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Kasımpaşa Aytemiz Alanyaspor Yusuf Erdogan fuat çapa armin hodzic Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.