Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Aytemiz Alanyaspor...

Son maçında Konyaspor'u 5-1 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Gaziantep FK'yı ağırladı. Turuncu-Yeşilliler 102. dakikada Oğuz Aydın'ın attığı golle turladı. Bu sezon deplasmanda sadece 1 kez kazanabilen Gaziantep ekibi, 4 maçtır galibiyete hasretti. Akdeniz ekibi yarı finalde Sivasspor'u ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Aytemiz Alanyaspor oldu. Çeyrek finalde Gaziantep FK'yı ağırlayan Akdeniz ekibi uzatmada (102) Oğuz Aydın'ın golüyle adını yarı finale yazdırdı ve Sivasspor'un rakibi oldu.

Turuncu - Yeşilliler, 74'te Tayfur Bingöl'ün golüyle 1-0 öne geçti. Papy Djilobodji 90+1'de attığı golle maçı uzatmaya taşıdı...

Osmaniyespor, Mardinspor ve Adana Demirspor'u eleyerek çeyrek finale gelen Akdeniz ekibi, Kupa'da geçen yıl yarı final oynamıştı. Turuncu-Yeşilliler'de bu sezon hedef finali görmek...

Teknik direktör Francesco Farioli'nin takımı son maçında Konyaspor'u 5-1 mağlup etmişti.

ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Milunovic, Furkan, Borja, Novais, Emre, Umut, Efecan, Diedhiou, Candeias

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Ertuğrul, Caulker, Sagal, Doğan, Furkan, Vetrih, Maxim, Figueiredo

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR

AYTEMİZ ALANYASPOR - SİVASSPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Aytemiz Alanyaspor...

GAZİANTEP FK GALİBİYETİ UNUTTU

Gaziantep FK, ligde oynadığı son 5 maçtan galibiyet elde edemedi.

Ligin 25. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşan Gaziantep temsilcisi, maçı 2-0 kaybetti.

Ligin 26. haftasında sahasında Adana Demirspor'u ağırlayan kırmızı-siyahlı ekip, bu maçtan 3-0 yenilgiyle ayrıldı ve evindeki yenilmezlik serisi son buldu.

Bu maçtan 3 gün sonra, ligin 22. haftasında elverişsiz saha koşulları nedeniyle ertelenen ve ikinci yarısı oynanan maçta, Yeni Malatyaspor ile 0-0 kalan Güneydoğu temsilcisi, ligin 27. haftasında ise İzmir ekibi Altay'a 3-2 yenildi.

Gaziantep FK, son 4 maçtan 1 puan çıkarabildi.

Teknik direktör Erol Bulut'un takımı Kupa'da Sakaryaspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'yı eleyerek çeyrek finale gelmişti.

 

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Aytemiz Alanyaspor... ile ilgili etiketler Alanyaspor canlı izle Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK Aytemi Alanyaspor Ziraat Tükiye Kupası tayfur bingöl Oğuz Aydın Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.