Fenerbahçe, Alanya deplasmanında kayıp

Fenerbahçe, Beşiktaş ile Galatasaray'ın kazandığı haftada Alanyaspor'la 0-0 berabere kaldı. Son 5 maçın 4'ünü kazanıp 13 puan toplayan Sarı-Lacivertliler'de Mesut Özil ilk 11'e geri döndü ancak şampiyonluk yarışında sıkıntı büyük...

Süper Lig'in 38. haftasında Alanyaspor deplasmanında ter döken Fenerbahçe, 2 puan bıraktı. Lider Beşiktaş ve Galatasaray'ın 3 puanla kapattığı haftada Akdeniz ekibine takılan Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk mücadelesinde yara aldı.

Bitime 4 hafta kala puanını 73 yapan Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde, G.Saray'ın ise 1 puan önünde. Emre Belözoğlu'nun takımı 3 Mayıs'ya BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Alanyaspor ise evinde oynadığı son üç maçta 7 puan toplayarak 57 puana yükseldi. Turuncu-Yeşilliler hafta sonu Kasımpaşa'nın konuğu...

Dk. 28 PENALTI İPTAL! Mesut Özil'in pasına hareketlenen Enner Valencia, Caulker tarafından düşürüldü. Ceza sahasındaki bu harekete hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı dedi. VAR incelemesinde pozisyonun ofsayt olduğu tespit edili.

Dk. 42 KIRMIZI KART! Savunma arkasına atılan topta Davidson kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Gökhan Gönül tarafından düşürüldü, hakem tecrübeli sağ beke kırmızı kart çıkardı. Bu sırada yan hakem de ofsayt bayrağı kaldırmıştı ama VAR incelemesinde ofsayt çıkmadı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

Son 5 maçın 4'ünü kazanıp 13 puan toplayan Kanarya, Alanya engelini de aşıp şampiyonluk mücadelesine kaldığı yerden devam etmek istiyordu ancak Mesut Özil'li 11, galibiyeti çıkaramadı.

FENERBAHÇE: Harun, Gökhan, Serdar, Attila Szalai, Caner, Sosa, Mert Hakan, Ozan, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Berkan, Siopis, Salih, Efecan, Davidson, Mustafa.

Fenerbahçe, Alanya deplasmanında kayıp ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Mesut Özil Gökhan Gönül Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.