Aytemiz Alanyaspor'un son kurbanı Fatih Karagümrük

Süper Lig'in 6. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan lider Aytemiz Alanyaspor, İstanbul ekibini 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Turuncu-Yeşilliler'e galibiyeti getiren golleri Galatasaray deplasmanında olduğu gibi Davidson ile Babacar kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Turuncu-Yeşilli Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 8'de Davidson, 82'de Khouma Babacar kaydetti. Bu iki isim geçen hafta da birer gol atarak 3 puanı getirmişti.

Geçen hafta Galatasaray deplasmanında 90+5'te attığı golle takımını zafere taşıyan sambacı, Süper Lig'deki gol sayısını 6'ya çıkardı. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor bu galibiyetle 16 puana yükseldi. 

Aytemiz Alanyaspor'un son kurbanı Fatih Karagümrük

Lige 3 haftada 7 puanla başlayan Fatih Karagümrük ise 8 puanda kaldı. İstanbul ekibi 3 haftadır kazanamıyor. Kırmızı-Siyahlılar haftaya BB Erzurumspor'u konuk edecek. Alanya ise Göztepe'ye konuk oluyor.

 

Aytemiz Alanyaspor'un son kurbanı Fatih Karagümrük ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.