Kupa'da BB Erzurumspor'u 4 golle eleyen Aytemiz Alanyaspor moral buldu

Aytemiz Alanyaspor geçen sezon final oynadığı Ziraat Türkiye Kupası'nda, Adanaspor'dan sonra BB Erzurumspor'u da evinde eleyerek çeyrek finale yükseldi. Akdeniz ekibinde Khouma Babacar 2 golle yıldızlaştı. Ligde düşüş yaşayan Çağdaş Atan'ın ekibi Kupa'da moral buldu.

4-1

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda BB Erzurumspor'la eşleşen Aytemiz Alanyaspor, evinde oynadığı maçta 0-1 geriye düşmesine rağmen rakibini 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Süper Lig'e tutunma savaşı veren ve ara trasnsfer döneminde şimdilik 6 isme imza attıran Doğu Anadolu ekibi, 7'de Oltan Karakullukçu'nun golüyle 0-1 öne geçti. Turuncu-Yeşilliler bu gole 10 dakika sonra Khouma Babacar'la cevap verdi: 1-1. Yunan orta saha dinamosu Siopis'in gayretiyle gelişen atakta, içeriye çevrilen topu boş ağlara gönderen Khouma Babacar'ın attığı golde hakem Ramazan Keleş önce "faul var" dedi, ardından VAR kontrolü sonrası golü verdi.

Kupa'da BB Erzurumspor'u 4 golle eleyen Aytemiz Alanyaspor moral buldu

27'de İngiliz stoper Steven Caulker'ın kafa golüyle skor 2-1'e geldi ve Akdeniz ekibi soyunma odasına önde girdi. 57'de Fatih Aksoy'un pasında Khouma Babacar skoru 3-1'e getirdi. Senegalli kiralık golcü bu sezon Süper Lig'de 14 maçta 5 gol atarken, Kupa'daki ilk gollerini attı. Tabelayı belirleyen gol ise Brezilyalı forvet Davidson'dan geldi. Hakemin önce ofsayt dediği pozisyon, VAR'dan gol olarak döndü.

Kupa'ya bir önceki turda katılan ve evinde Adanaspor'u 5-0'la eleyen Çağdaş Atan'ın takımı, yarın 14.30'da çekilecek kuradaki rakibini bekliyor. Akdeniz ekibi geçen sezon Erol Bulut yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamış ve Trabzonspor'a kaybetmişti.

Süper Lig'de son 4 maçının 3'ünü kaybeden düşüşteki Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa'ya 1-2 mağlup olarak bu sezon evindeki ilk yenilgisini almıştı. Akdeniz ekibi 19. haftayı bay geçip 21 Ocak'ta BB Erzurumspor'la bu kez deplasmanda kozlarını paylaşacak.

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Fatih, Tzavellas, Caulker, Ahmet, Siopis, Berkan, Tayfur, Bakasetas, Davidson, Babacar

BB ERZURUMSPOR: Kayacan, Murat, Gökhan, Mina, Mücahit, Donald, Osman, Sadiku, Emrah, Darri, Oltan

Kupa'da BB Erzurumspor'u 4 golle eleyen Aytemiz Alanyaspor moral buldu ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor BB Erzurumspor Khouma Babacar Steven Caulker Çağdaş Atan mesut bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.