'Besleme basın' kavuşan aileleri neden haber yapmıyor?

Yıllarca 'örgüt üyesi olmak' suçundan hapis yatan ve cezaevi günlerinde PKK'nın gerçek yüzünü gören yazar Aytekin Yılmaz, 'besleme basın'a tepki gösterdi. Yılmaz, dağda ölen teröristlerin 'özgürlük savaşçısı', teslim olarak ailelerine kavuşan teröristlerin ise 'hain' olarak gösterildiğini ifade etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ikna çalışmaları sonucunda teslim olan terörist sayısı her geçen gün artıyor. 

Dağda ölen teröristleri özgürlük savaşçısı gibi gösteren “besleme basın” ise ikna edilen teröristlerin aileleriyle kavuşmasını görmezden geliyor.

İKİ FOTOĞRAFLA İKİ YÜZLÜLÜĞE DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa Birliği (AB) ve Amerikan fonlarıya kurulan ve finanse edilen 'besleme basın'a tepki gösteren yazar Aytekin Yılmaz, 2 fotoğraf paylaşarak yapılan iki yüzlülüğe dikkat çekti.

9,5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra örgütün gerçek yüzünü görerek 3 kitap yazan Yılmaz "Altta ölüsüne kavuşan Anneyi günlerce haber yapan sol basın, Diyarbakır’da Annesine sağ kavuşan çocukları haber yapmıyorlar. Bu sol basına göre dağlarda ölen çocuklar “özgürlük savaşçısı” dağdan sağ gelenler “hain!” Sorsan muhalif basın!" ifadesini kullandı.

'Besleme basın' kavuşan aileleri neden haber yapmıyor?

AYTEKİN YILMAZ KİMDİR?

Aytekin Yılmaz 9,5 yıl hapis yattı. Cezaevinde kaldığı süre içerisinde PKK terör örgütünün gerçek yüzünü görme imkanı buldu. Özgürlüğüne kavuşunca kaleme aldığı "Yoldaşını Öldürmek" isimli kitabında örgüt içi infazları, "Onlar Daha Çocuktu" adlı kitabında ise çocuk yaşta örgüte kazandırılan çocukların yaşadıkları dramı kaleme aldı. Son olarak kaleme aldığı "Son Diktatör" kitabı ile örgüt elebaşı Öcalan'ın liderliğini sert şekilde sorguladı.

'Besleme basın' kavuşan aileleri neden haber yapmıyor? - Resim : 2

'Besleme basın' kavuşan aileleri neden haber yapmıyor? ile ilgili etiketler PKK terörist aytekin yılmaz besleme basın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.