Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'den ödül töreninde çok konuşulacak hareket! Aytaç'ın aklı başına geldi

Baht Oyunu dizisinde başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz aşkı dün yapılan Altın Kelebek ödül törenine damga vurdu. Dizi bitti ama her iki isime de ödül getirdi. Ödül konuşmasında sevgilisini unutan Aytaç'ın aklı sonradan başına geldi.

Romantik Komedi dizisi Baht Oyunu yaz döneminden sonra bir süre daha uzatılmıştı. Sette başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz aşkı ikilinin takipçileri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ada ve Bora karakterlerinin gerçek hayatta da birlikte olmaları iki sevgiliye ödül getirdi.

47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Cemre Baysel Yıldızı Parlayanlar ödülünü alırken Aytaç Şaşmaz En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Cemre Baysel ⭐ in 2021 | Beauty portrait, Girl photography poses, Mother  daughter art

Yaptığı teşekkür konuşmasıda Baysel sevgilisini unutmadı. Cemre Baysel, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi şanslı hissediyorum. Benim gücümü göstermemi sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki biz bir araya geldik ve böyle bir iş yaptık. Bu ödülü de annem başta olmak üzere aileme armağan ediyorum” dedi.

AYTAÇ ŞAŞMAZ - İmaj Seslendirme

Aytaç Şaşmaz ise ödül konuşmasında sevgilisi Cemre Baysel'i unuttu. Heyecandan olsa gerek sevgilisine teşekkür etmeyi unutan Şaşmaz, asıl hareketi törenden bir gün sonra sosyal medyadan yaptı.

Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti! Cemre Baysel'in  son haline rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz kayıtsız kalamadı! - Galeri - Magazin

Instagram hesabından, törende Cemre Baysel ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Aytaç Şaşmaz fotoğrafa; “İste,Sabret,Şükret! Heyecandan unutulmuş bir teşekkür Cemre Baysel ‘e!! İyi ki varsın! ” yazdı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'den ödül töreninde çok konuşulacak hareket! Aytaç'ın aklı başına geldi ile ilgili etiketler Altın Kelebek Aytaç Şaşmaz cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.