Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşk mı yaşıyor?

Baht Oyunu'nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz, yeni yaşını dizideki partneri Cemre Baysel ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarda Şaşmaz ile Baysel'in yakınlığı gözlerden kaçmadı.

Şaşmaz'a rol arkadaşı Cemre Baysel'den sürpriz kutlama gelirken o anları sosyal medyadan paylaştı. Baysel, paylaşımına 'İyi ki doğdun, iyi ki varsın dünyanın en güzel kalpli insanı' notunu düştü.

"YÜZÜMÜ GÜLDÜRDÜNÜZ"

Aytaç Şaşmaz da doğum gününü kutlayan herkese şu sözlerle teşekkür etti:

"Bu zor günlerde yüzümüz biraz olsun güldü çok şükür. Bu kadar güzel insanlarla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız ve bu serüvenin içinde olduğum için şükürler olsun! Bu günü kutlayan herkese teşekkür ederim."

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşk mı yaşıyor?

Şaşmaz ile Baysel'in yakınlığı, "Dizi aşkı gerçek mi oluyor?" sorusunu gündeme getirdi.

'EVLİLİK' HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ DE AÇIKLADI

Aytaç Şaşmaz evlilikle ilgili soruya, "Böyle şeyler kısmet işi. Zaman en büyük pusulamız. Doğru insan, doğru zamanda karşına çıktığında karar verebileceğin bir şey" yanıtını verdi.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

 

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Aşk Aytaç Şaşmaz cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.