Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu'ndan sonra yeni projesini buldu!

Romantik komedi dizisi Baht Oyunu ile son günlerin en çok konuşulan ismi Aytaç Şaşmaz yeni projesini nihayet buldu.

Hekimoğlu, Söz ve son olarak Baht Oyunu dizileriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Aytaç Şaşmaz son günlerde yakaladığı çıkışla adından söz ettirmeyi başarıyor. Sevgilisi Cemre Baysel ile aşk hayatı da merakla takip edilen oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu'nun ardından bir süre dinlenmeye geçmişti. Hayranlarının da yakından takip ettiği Şaşmaz'ın yeni projesi bir film oldu. Yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen oyuncu her projesini dikkatle seçiyor.

Aytaç Şaşmaz: "Üretmek istiyor insan, çalışmayı çok özledim" - Episode

İlk Göktürk isimli tarihi filmde İstemi Yabgu karakterini oynayacak olan Aytaç Şaşmaz hazırlıklara da başladı. Senarist ve Yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.

Aytaç Sasmaz

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Filmin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var.

Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu'ndan sonra yeni projesini buldu! ile ilgili etiketler oyuncu Aytaç Şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.