Kaşımpaşa'da Aytaç Kara'nın testi pozitif

Kasımpaşa’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olan 27 yaşında Aytaç, 9 maçta 2 gol, 2 asistle Paşa'nın en etkili ismi konumundaydı.

Süper Lig’in 11. haftasında cuma günü deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak Kasımpaşa’da Aytaç Kara’nın koronavirüs testi pozitif çıktı. Rutin olarak gerçekleştirilen testlerde pozitif sonuç veren tecrübeli orta saha, haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Aytaç, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçı öncesi yapılan Covid-19 testimin pozitif çıktığını öğrendim. Gerekli tetkiklerim yapılıp evde karantina sürecim başlamıştır. Sağlık durumum gayet iyi durumda olup, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. En kısa sürede sağlıklı şekilde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

2019 yazında bedelsiz olarak geldiği Kasımpaşa'nın kilit isimleri arasına giren 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergileyerek Lacivert-Beyazlılar'ın değişmez isimlerinden biri haline gelmişti.

Kaşımpaşa'da Aytaç Kara'nın testi pozitif ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Aytaç Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.