Galatasaray Aytaç Kara'yı transfer ediyor

Kasımpaşa'nın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Galatasaraylı oluyor. Sarı-Kırmızılılar tecrübeli orta saha oyuncusuyla her konuda anlaştı.

Galatasaray'ın ilk devre arası transferi Aytaç Kara oldu. Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa'nın 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşmaya vardı. Fanatik'in haberine göre, Aytaç Kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Bu sezon Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Medipol Başakşehir ile 2-2 kalan Kasımpaşada maçın 43. dakikasında 2. sarıdan kırmızı kart gören Aytaç, takımıyla son maçına çıkmış oldu. 

Kasımpaşa'ya 2019 yazında Bursaspor'dan bedelsiz transfer edilen başarılı futbolcu, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Yeni Malatyaspor formaları giymişti. Aytaç Kara'nın yetiştiği kulüp ise Altay...

Galatasaray Aytaç Kara'yı transfer ediyor ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa Aytaç Kara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.