Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun, kayaklı koşu takım sprint klasik yarışında final bileti alamadı

Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini ve Kayaklı Koşu Milli takım sporcuları, 2022 Pekin Kış Olimpiyatlarında bugünkü yarışmalar sonucunda organizasyonu tamamladı. Sprintte milli sporcu Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun, mücadele etti. 13 ülkenin katıldığı yarı final ilk serisinde yarışan sporcular final biletini alamadı.

Pekin 2022'de mücadele eden Alp Disiplini ve Kayaklı Koşu Milli takım sporcuları, final bileti alamadı.

Alp Disiplini Erkekler Slalomda Berkin Usta ilk inişinde yarış dışı kaldı ve olimpiyatları tamamladı.

Günün 2'nci yarışında Kadınlar Kayaklı Koşu Takım sprintte milli sporcu Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun, mücadele etti. 13 ülkenin katıldığı yarı final ilk serisinde yarışan sporcular final biletini alamadı.

 


KIŞ OLİMPİYATLARINDA İLKLERİ YAŞADIK

Pekin Kış Olimpiyatlarını Türkiye olarak tamamladıklarını ifade eden Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Türkiye'yi temsil eden tüm sporcuları tebrik ettiklerini söyledi.

Çok güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarının altını çizen Oto, “24. Kış Olimpiyatlarını Türkiye olarak geride bıraktık. Burada mücadele eden tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sürat Pateninde olimpiyat 6'ncısı olan Furkan’ı, kayakla atlamada bize ilkleri yaşatan Fatih Arda’yı ve diğer sporcularımızı yürekten kutluyorum. Biz Pekin’i geride bıraktık şimdi daha fazla çalışıp uluslararası alanda başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu. 

Ayşenur Duman ve Özlem Ceren Dursun, kayaklı koşu takım sprint klasik yarışında final bileti alamadı ile ilgili etiketler Pekin 2022 kış olimpiyatları Kayaklı Koşu Berkin Usta Özlem Ceren Dursun Ayşenur Duman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.