Ayşenur Arslan'dan aşı çalışmalarını karalama çabası!

Türkiye'de öngörülen takvime uygun yürütülen aşı çalışmalarını başarısız göstermeye çalışan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, umduğunu bulamadı. Aşı çalışmaları hakkında görüşünü sorduğu konuğu bir sıkıntı yaşamadığını belirtince Arslan'ın yüzü düştü.

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi'nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye'deki aşılama çalışmalarını değerlendirdi.

Hükümetin aşılama çalışmalarını eleştirmeye çalışan Arslan, Barış Atay'ın bir tweetini kaynak gösterip, Türkiye'de aşı yetersizliğine vurgu yapmaya çalıştı.

Arslan Atay'ın "Babam ve annemin aşı sırası geldi, randevularını aldılar. Babam bugün aşı vurulmaya gitti. Bil bakalım ne yok? Evet, doğru bildin. Aşı yok!" tweetini okuyup, programın konuklarından Bahattin Yücel'den destek bulmaya çalıştı.

Ayşenur Arslan'dan aşı çalışmalarını karalama çabası!

"SİZ AŞI OLDUNUZ MU?"

Arslan daha sonra Bahattin Yücel'e "Siz aşı oldunuz mu?" diye sordu. Yücel ise "Evet oldum. 2 kere" cevabını verdi. Aradığı cevabı bulamayan Arslan, bu kez Yücel'e "Etrafınızda vaka ve yoğunluk olarak bir sıkıntı var mı peki gözleminiz nedir?" diye başka bir soru yöneltti.

"SIKINTI YAŞAYAN YOK..."

Yücel ise "Aşı yokluğu konusunda sıkıntı yaşayan yok." diye cevapladı. Aldığı cevaplardan yüzü düşen Arslan, "Randevusu olup da aşı yok diye olamayanlar da var." diyerek konuyu kapattı.

Ayşenur Arslan'dan aşı çalışmalarını karalama çabası! ile ilgili etiketler Halk TV ayşenur arslan aşı Bahattin Yücel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.