Arslan şimdi de ahiret inancıyla dalga geçti

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, Müslümanların ahiret inancı ile dalga geçti. Zenginlerin yatırım araçlarını sıralayan Arslan, "Fakirlerin yatırım aracı şudur; ahiret, cennet, sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar" diye konuştu.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan skandal konuşmalarına bir yenisini daha ekledi Müslümanların ahiret ve cennet inancıyla alay eden Ayşenur Arslan, "Fakirler buna yatırım diyor" ifadelerini kullandı.

Halk TV'de geçtiğimiz cuma günü Medya Mahallesi programında gündem, Türkiye'de yatırımdı. Arslan programda, Müslümanların inançlarını hedef aldı.

Arslan şimdi de ahiret inancıyla dalga geçti

Emin Çapa ile birlikte Türkiye'deki yatırımları değerlendiren Arslan, ahiret ve cennet inancıyla alay ederek şu ifadeleri kullandı;

ZENGİNİN YATIRIMI ALTIN-BORSA

"Zenginin yatırım aracı nedir dolar; Zaman göre. Borsa, altın ya da konut. Fakirlerin ki ne? Hani üzerinize alınmayın diyeceğim ama alınmanızda bir şey yok.

FAKİRLER ÖBÜR DÜNYAYA YATIRIM YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜYOR

Fakirlerin yatırım aracı da şudur; ahiret, cennet, sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar"

 

 

Arslan şimdi de ahiret inancıyla dalga geçti ile ilgili etiketler Halk TV ayşenur arslan ahiret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.