Ayşenur Arslan 'İman dendiğinde akıl devre dışı kalır' dedi, donup kaldı

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, yine skandal sözlere imza attı. İman ve inanç söz konusu olduğunda aklın devre dışı kaldığını söyleyen Arslan, imanlı kişilerin soru soramayacağını söyledi. Daha sonra ekrana bir soru yansıtmak isteyen Arslan, yansıtılmayınca soruyu soramadı.

 Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programının sunucusu Ayşenur Arslan, yine dindar kesimi hedef aldı.

İktidarın din meselesine önem vermesinin nedeninin insanların soru sormalarına engel olmak olduğu görüşünü savunan Arslan, konu inanç olduğunda aklın devre dışı kalınacağını söyledi.

"SORU SORAMAZSINIZ."

Arslan, "Din meselesine bu kadar vurgu yapmalarının nedeni çok açık. İman edeceksiniz. İman ve inanç dediğiniz zaman akıl devre dışı kalır. Akıl bir kenarda kalır. Soru hele hiç gündeminize gelmez. Soru sormazsınız. Soru soramazsınız." dedi.

KENDİSİ DE SORU SORAMADI

Daha sonra ekrana bir soru yansıtmak isteyen Arslan, soruyu göremeyince donup kaldı, ardından da "Soruyu göremiyoruz" diyerek rejiye çıkıştı.

Ayşenur Arslan 'İman dendiğinde akıl devre dışı kalır' dedi, donup kaldı

Ayşenur Arslan 'İman dendiğinde akıl devre dışı kalır' dedi, donup kaldı ile ilgili etiketler Halk TV CHP ayşenur arslan iman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.