Ayşenur Arslan ava giderken avlandı!

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında TRT'yi eleştirmek isteyen Ayşenur Arslan, ava giderken avlandı. TRT'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haberlerinde 'Cumhuriyet Bayramı' grafiği kullanmasıyla ilgili konuşan Arslan, "Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı' yerine 'Cumhuriyet bayramı' dediler." ifadelerini kullandı. Arslan, daha sonra 19 Mayıs'a 'Milli Egemenlik ve Gençlik Bayramı' dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik, Spor Bayramı için TRT Haber'de kullanılan grafik tartışma yaratmıştı. Grafikte "19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı" ifadeleri tepki çekmişti.

TRT'den yapılan açıklamada, "TRT Haber kanalımızda yayınlanan bülten esnasında stüdyo görselinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yerine 19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı ifadesi yer almıştır. Hatalı grafiğin ekrana yansımasına neden olan personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır" denilmişti.

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında TRT'yi eleştirmek isteyen Ayşenur Arslan, rezil oldu.

KENDİSİ DE 'ÇOCUK BAYRAMI' DEDİ

"TRT demişken, şunu da atlamayalım 19 Mayıs'ta 'Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı' yerine 'Cumhuriyet Bayramı' dediler." diyen Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir programda arkada böyle bir grafik... Özür dilediler sonra, 'Bir yanlışlık olmuş' demişler. Yanlışlık nasıl olur, kısa süreli bir yanlışlık olur. O yanlışlık hemen telafi edilir, özür dilenir sonra tamam büyütmeyelim denir."

DAHA SONRA ARTIRDI: MİLLİ EGEMENLİK VE GENÇLİK

Yanlışlığın 3 program sürmesini eleştiren Arslan, sözlerinin devamında da "Tabi 'Milli Egemenlik ve Gençlik' de diyememişler..." ifadelerini kullandı.

Ayşenur Arslan ava giderken avlandı! ile ilgili etiketler TRT Halk TV 19 Mayıs Günü ayşenur arslan Medya mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.