Ayşegül Çınar kimdir? Talat Bulut için neler söyledi? Yasak Elma'nın Lila'sı kimdir?

Ayşegül Çınar'ın yaşamı ve açıklamaları gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. 2. Sayfa programın katılan Çınar, Talat Bulut hakkında açıklamalarda bulundu. Çınar'ın neler söylediği herkes tarafından merake diliyor. Peki Ayşegül Çınar kimdir? Talat Bulut için neler söyledi?

Ayşegül Çınar kimdir? 2. Sayfa programına konuk olan Ayşegül Çınar, Talat Bulut açıklamaları ile gündeme oturdu. Magazin gündeminde Çınar'ın açıklamaları konuşuluyor. Ayşegül Çınar'ın yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki Ayşegül Çınar kimdir? Talat Bulut için neler söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ayşegül Çınar kimdir?  Talat Bulut için neler söyledi? Yasak Elma'nın Lila'sı kimdir?

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Genç oyuncu Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Çınar, küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak istiyordu. Ayşegül Çınar, Fox ekranlarında sevenleriyle buluşan ''Yasak Elma'' dizisiyle ilk kez izleyiciyle buluştu.

Dizi setinde taciz iddialarının ardından Talat Bulut'un Yasak Elma dizisinden ayrılacağı söyleniyordu. Konuyla ilgili Ayşegül Çınar, ''İlk başlarda sette hepimizin konsantrasyonu dağıldı. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi. Ben, Talat Bulut'un böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Öyle bir şey olsa hepimiz hissederdik. ''


ŞEVVAL SAM İLE TALAT BULUT'UN ARASI BOZUK

Şevval Sam ile Talat Bulut'un arasının henüz düzelmediğini söyleyen Çınar,''Sadece çekim için bir araya geliyorlar. Talat Bulut' a ayrı bir karavan getirildi bu haberler çıktıktan sonra. Eskiden herkes aynı karavanda kalırdı. Olaydan sonra Özge Ş. ile bir iletişime geçmedim. Talat Bulut'un kızıyla yazıştım bu olaylar olduğunda. Talat Bulut'un kızı, çıkan haberlere çok üzüldü, çok kırıldı. Aralık ayında İstanbul'a dönecek. Özge Ş. şu anda bizim dizinin setinde çalışmıyor. Hatta başka bir dizide de çalışmıyor. Talat Bulut'u şu anda iki tane kız giydiriyor hatta.'' şeklinde konuştu.

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.


YASAK ELMA 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Halit'in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit'i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız'dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır.

Yıldız ve Halit'in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep'e aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep'i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir.

YASAK ELMA 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elma'nın bu hafta ekranlara gelen 11. bölümünde, Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken,Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır.

Öte yandan Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur.

 

Ayşegül Çınar kimdir? Talat Bulut için neler söyledi? Yasak Elma'nın Lila'sı kimdir? ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut ayşegül çınar kimdir neler söyledi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.