Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli New York’ta evlendi!

'Çocuklar Duymasın' dizisinde henüz minik bir kızken 'Duygu' karakterinde izlediğimiz Ayşecan Tatari sevgilisi Edip Tepeli'yle New York'ta evlendi.

Oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızı Ayşecan Tatari uzun süredir birlikte olduğu Edip Tepeli ile dünyaevine girdi. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteri ile hafızalara kazınan Ayşecan Tatari dün Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu’nda kendisi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile nikah masasına oturdu.

eryeryeryrt

SOSYAL MEDYADAN TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Aile dostları ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle dünyaevine giren çift mutluluk pozlarını sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara ‘tebrik’ mesajları yazıldı.

treyr

Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli New York’ta evlendi! ile ilgili etiketler nikah ayşecan tatari edip tepeli duygu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.