Ayşe Teyze'ye reklam ve dizi teklifleri geliyor!

Kaybettiği fotoğraf makinesinden çıkan karelerle sosyal medyada fenomen olan Ayşe Teyze'ye dizi ve reklam teklifleri yağıyor.

İzmir'de eşinin kıskançlıkları nedeniyle kapının önüne bile çıkamazken, şimdi dünyayı gezen bir seyyaha dönen 60 yaşındaki Ayşe Kurucu, kendi deyimiyle 'özgür kız' oldu.

10 YILDA 25 ÜLKE

Eşinden ayrıldıktan sonra 10 yılda 25 ülkeye gitti. O ülkelerde çektirdiği fotoğrafların bulunduğu makineyi kaybedince hayatı değişti. Sosyal medyada fenomen haline gelen 'Ayşe Teyze', reklam ve dizi teklifleri alıyor.

151220161505062390004_3.jpg

İzmir'de yaşayan ev hanımı, 3 çocuk annesi Ayşe Kurucu, eşinin kıskançlıkları yüzünden kapı önüne bile çıkamadığı günlerden şimdi dünyayı gezen seyyaha dönüştü.

KAYBETTİĞİ MAKİNESİNİ 5 AY SONRA AYAĞINA GELDİ

Herkesin 'Ayşe Teyze' diye seslendiği Ayşe Kurucu'nun bu özelliği, geçen Temmuz ayında gittiği Ayder Yaylası'nda ayağını burktuğu için bindiği araçta fotoğraf makinesini unutmasıyla ortaya çıktı.

Makineyi bulan çift, içindeki fotoğraflara bakınca şaşırdı. Sosyal medya üzerinden fotoğrafları yayınlayıp Ayşe Kurucu'yu 5 ay sonra bulan çift, İzmir'e gelip fotoğraf makinesini teslim etti.

Ayşe Teyze'ye reklam ve dizi teklifleri geliyor! ile ilgili etiketler İzmir fotoğraf ayşe teyze makinesi teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.