Olayların sorumlusu Aslıhan Doğan mı?

Popçu Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yaptığı iddia edilen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan yaşananların ardından eşini savunmuştu. Ayşe Özyılmazel, sosyal medya hesabından Doğan'a tavsiyede bulunarak "'Ama ne yapayım seviyorum' diyerek her halta göz yumarsanız karşınızdakinden saygı beklememelisiniz." dedi.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında Berkay'ın burnunu kırmasının ardından Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın kendisine ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

Twitter hesabından yayınladığı mesajlarda olayı değerlendiren Ayşe Özyılmazel, Aslıhan Doğan ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"KENDİSİNE SAYGISI OLAN KADINLAR..."

"Arda Turan gibi adamlarla evlenmeyi, haremlerinin Hürrem’i olmayı reddettiğimiz zaman bu adamların kökü kuruyacak. Kendisine saygısı olan kadınlar böyle adamların yüzüne bile bakmamalı.

 "KADINLARI EŞYA GİBİ GÖREREK ADAM OLUNMAZ"

Bazı erkeklerin bu doymak bilmez, ilişki, sevgi saygı bilmez hallerinden tiksiniyorum.
Biraz gerçekten adam olmayı denesenize...Tesbih sallayarak, ona buna küfrederek, Çukur’daymış gibi sağa sola efelenerek, hele ki kadınları eşya gibi görerek adam olunmaz!

"NE OLURSA OLSUN YÜZÜK BENİM PARMAĞIMDA OLSUN KAFASINDAN ÇIKIN ARTIK"

“Ama ne yapayım seviyorum” diyerek her halta göz yumarsanız karşınızdakinden saygı beklememelisiniz. Ne olursa olsun yüzük benim parmağımda olsun kafasından çıkın artık kızlar! Ne olursa olsun kendinize saygınız olsun ve en çok kendinizi sevin."

 

Olayların sorumlusu Aslıhan Doğan mı? ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Ayşe Özyılmazel Arda Turan berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.