Ayşe Özgecan Usta kimdir? İntihar mı etti, öldürüldü mü?

Zonguldak’ta yaşanan acı olayda 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta adlı kadın oturdukları 8. kattaki dairesinden aşağı düştü. Usta hayatını kaybederken polis erkek arkadaşı sevgilisi B.C.A’yı gözaltına aldı. Peki, Ayşe Özgecan Usta kimdir?

Saat 01.00 esnalarında Zonguldak’ın İncivez Mahallesi Binbaşı Tahsin Sokak yaşanan olayda Ayşe Özgecan Usta, oturdukları 8. kattaki dairesinden aşağıya düştü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan ilk kontrollerde kalp masajı uygulanan Usta, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen doktorların tüm müdahalesi yeterli olmadı ve hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayşe Özgecan Usta’nın ölümü konusunda başlatılan soruşturma kapsamında olay sırasında evde olan erkek arkadaşı B.C.A. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen B.C.A., Usta ile sevgili olduklarını ve evlilik konusunda tartıştıktan sonra kendisini çatı katındaki terastan attığını ileri sürdü.

Polis ekipleri, apartmanda yaşayan diğer vatandaşların da ifadelerine başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, evde ilk incelemelerini gerçekleştirdi. Usta'nın cep telefonuna da incelenmek üzere el konulurken Ayşe Özgecan Usta’nın cinayete mi kurban gittiği ya da intihar mı ettiği konusunda kesin net bir bilgi bulunmadı.

Ayşe Özgecan Usta kimdir? İntihar mı etti, öldürüldü mü?

Ayşe Özgecan Usta'nın Ankara'dan önceki gün erkek arkadaşının yanına geldiği öğrenildi. Genç kadının cenazesini almak için Ankara'dan gelen babası Kenan Usta ve ailesi, morg önünde gözyaşlarına hakim olamadı. Kenan Usta, kızının ölümünden sabah saat 04.00’te haberi olduğunu ve hemen Zonguldak'a geldiklerini belirtti.

Gözaltında bulunan B.C.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Ayşe Özgecan Usta kimdir? İntihar mı etti, öldürüldü mü? ile ilgili etiketler Zonguldak Ayşe Özgecan Usta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.