Gerilimi tırmandırıp 'huzur' istedi

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestoların başrolünde yer alan Prof. Dr. Ayşe Buğra, FOX TV'ye konuk oldu. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Buğra, gerilimi tırmandıran davranışlarını gözardı ederek 'huzur' istediğini söyledi.

FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla yayınlanan Çalar Saat programının konuğu Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Yüksek Lisans Programı Öğretim Üyesi ve Osman Kavala'nın eşi Prof. Dr. Ayşe Buğra oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Osman Kavala denen kişinin karısı da bu provokatörlerin içinde yer alan bir kadındır." sözleriyle tepki gösterdiği Buğra, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Normalde cübbe giymediğini ancak rektör Melih Bulu için düzenlenen protestolara katıldığı gün cübbesini giydiğini belirten Buğra, emekli olduğunun altını çizdi.

"PROTESTOLAR İÇİN OKULA GİTTİM"

Tek ders için doktora öğrencilerine ders verdiğini ve koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim verildiğini kaydeden Buğra, protestolar için okula gittiğini sözlerine ekledi.

 

"BEKLENTİM HUZUR, KURUMLAR YIPRATILARAK OLMAZ"

 Hükümetin yasal rektör atamasına saygı göstermekten imtina ederek gerilimi tırmandıran protestolarda başrolde yer alan Buğra, 'Memleket için ne istersiniz?' sorusuna 'huzur isterim' yanıtını verdi.

Buğra, "Beklentim huzur, kurumlar yıpratılarak olmaz" diye konuştu.

 

Gerilimi tırmandırıp 'huzur' istedi ile ilgili etiketler Fox TV Osman Kavala Boğaziçi Üniversitesi İsmail Küçükkaya Ayşe Buğra
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.