Ayşe Arman'ın yatak görüntüleri!

Ayşe Arman'ın yatak pozları! Ünlü gazeteci Ayşe Arman yatak pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğraflar ise gündemde konuşulan konular arasına girdi. İşte Ayşe Arman'ın yatak pozları! Peki Ayşe Arman kimdir? Detaylar haberimizde...

Ayşe Arman'ın yatak pozları! Ünlü gazeteci Ayşe Arman yatak pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğraflar ise gündemde konuşulan konular arasına girdi. İşte Ayşe Arman'ın yatak pozları! Peki Ayşe Arman kimdir? Detaylar haberimizde...

Ayşe Arman'ın yatak görüntüleri!

Yaptığı röportajlarla sık sık gündeme gelen ünlü gazeteci Ayşe Arman, yatak pozunu sosyal medya üzerinde takipçileriyle paylaştı.

"AMAN LAF EDERLER' DEMİŞİM"

Ünlü gazeteci Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, "Vayyyy bi @dilanbozyel fotoğrafı buldum. Bende kalmıştı bi gece, bi sürü fotoğraf çekmişti, süssüz, püssüz, Dilan gibi fotoğraflar, objektife bakmayan, sevimlilik yapmayan, gülmeyen fotoğraflar. Paylaşmadığım bi seri buldum. Demek ki, 'Aman laf ederler!' demişim, vazgeçmişim, paylaşmamışım, edebilirsiniz, bu sabah içimden geldi paylaşıyorum. Ben şimdi bu yataktan zıplıyorum ve orman yürüyüşü..."açıklamasını ekledi.

Ayşe Arman'ın yatak görüntüleri! - Resim : 2

"NE GEREK VAR BU POZA SAYGINLIĞINI KAYBETTİRİYOR"

Ünlü gazeteci Ayşe Arman'ın paylaşımı bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Arman'ın bir takipçisi paylaşıma, "Ne gerek var bu poza? Ayşe Arman'ın ihtiyacı mı var? Kadının cinsel obje olmaması için tavır koyan örnek bir kadının kadınlığını ön plana çıkarması saygınlığından kaybettiriyor. Çelişkili bir davranış. Bedeniyle bir yerlere gelmeye çalışan kadın değil." yorumunu yaptı.

Başka bir takipçisi ise, "Ayşe hanım cesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim çok güzel poz" yorumunu yaptı.

AYŞE ARMAN

Türk gazeteci ve köşe yazarı. Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Tiyatro sanatçısı Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'le evlidir. Oyuncu olarak ilk kez 2011 yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

1969 doğumlu olan Ayşe Arman'ın annesi Veronica Arman Almandır ve balerindir. Babası Mehmet Arman'dır. Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'le evlidir. Alya adında bir kızları vardır. Betül Mardin'in gelinidir. 4 şubat 2011'de gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Röportaj ve yazılarında feminist üslup ve hareketleri, LGBT haklarına yönelik aktivist söylemleri dikkat çekmektedir.

Ayşe Arman'ın yatak görüntüleri! ile ilgili etiketler Ayşe Arman kimdir yatak pozları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.