Ayşe Arman'dan eleştirilere 'nanik'li cevap!

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Şeyma Subaşı'yla yaptığı röportajla eleştiri oklarının hedefi oldu. Subaşı ile paylaştığı fotoğrafı gelen eleştiriler nedeniyle yoruma kapatan Arman, takipçilerine 'kibarca nanik' yaptı.

Sosyal medyada seveni olduğu kadar çok sayıda sevmeyeni de olan Şeyma Subaşı, Ayşe Arman'a verdiği röportajla magazin gündeminin bir numaralı konusu oldu.

Röportajını sosyal medya hesabında paylaşan Hürriyet yazarı Ayşe Arman ise Şeyma Subaşı'nı sevmeyenlerden nasibini aldı. Paylaşımının altına çok sayıda kötü yorum gelen Arman çareyi fotoğrafı yoruma kapatmakta buldu.

"KİBARCA NANİK YAPIYORUZ"

Ancak bu da Arman'ın tepki çekmesinin önüne geçemedi. Paylaşımına "İçinde zeka olmayan ve sürekli aynı hakaretleri sıralayan trollerden bıktığım için yoruma kapatıyorum. Bu fotoğraf da daha röportajı okumadan küfreden arkadaşlara. Kibarca nanik yapıyoruz" notunu düşen ünlü yazar, takipçileri tarafından saygısızlıkla suçlandı.

Ayşe Arman'dan eleştirilere 'nanik'li cevap!

"UMARIM ZEYNEP HANIM'IN BAŞINA GELENLER BİRGÜN SİZİN DE BAŞINIZA GELMEZ"

Arman'ın diğer fotoğraflarına yorum yaparak tepkisini dile getiren takipçilerinden biri son röportajının hayal kırıklığı olduğunu ve artık onu takip etmeyeceğini şu sözlerle dile getirdi:

"Kusura bakmayın Ayşe Hanım ne kadar yorumlara kapasanız da başka paylaşımların altına yine insanlar yazar düşüncelerini. Şu an olduğu gibi yani. O paylaşımları yoruma kapanış hiç bir işe yaramadı ama siz benim ve bir çok insan için bu röportaj ile tamamen bir hayal kırıklığı oldunuz ve ben de şu andan itibaren sizi takibi bırakıyorum

Bir çok insan gibi size hiç ama hiç yakışmadı umarım Zeynep Hanım'ın başına gelenler birgün sizin de başınıza gelmez. Kusura bakmayın ama evli adamdan çocuk yapıp onun metresi olmak gözü karalık değil hayasızlık vicdansız terbiyesizlik ahlaksızlık daha çok şey var söylenecek ama neyse artık ne köşenizi okurum ne de sayfanızı takip ederim..."

 

 

Ayşe Arman'dan eleştirilere 'nanik'li cevap! ile ilgili etiketler Ayşe Arman Şeyma Subaşı nanik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.