Ayşe Arman'a ilk destek Nuran Yıldız'dan!

27 yıldır görev aldığı Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini duyuran Ayşe Arman'a ilk destek SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'dan geldi. Yıldız, " Ayşe Arman'ın 27 yıllık işinden istifaya karar vermesi, kendisine sunulan pek çok ayrıcalığa veda etmesi büyük bir meydan okumadır... " ifadelerini kullandı.

 Ayşe Arman, Hürriyet gazetesinde 27 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

Bundan böyle röportajlarını sosyal medya hesabından yayınlayacağını belirten Arman'a ilk destek ise SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'dan geldi.

Yıldız, Instagram hesabından Arman'ın fotoğrafını paylaşarak desteğini şu sözlerle dile getirdi:

"Ayşe Arman Hürriyet'ten istifa etmiş. Uzun bir zamandır mutsuzdu Ayşe... Gazeteci olmayanların, "arkadaşların işten atılırken sen neden halâ oradasın" gibi hariçten gazel okumalarını her zaman yersiz ve lüzumsuz buldum zira, bir gazeteci için gazetesinden ayrılmak dünyanın en zor işlerinden biridir.

"BÜYÜK BİR MEYDAN OKUMADIR"

Gazetecilik dernekleri, cemiyetleri, sendikaları kuru bir açıklamayla yetinen içi boş yapılara dönüşmüşken Ayşe Arman'ın 27 yıllık işinden istifaya karar vermesi, kendisine sunulan pek çok ayrıcalığa veda etmesi büyük bir meydan okumadır... Sadece önünde saygıyla eğilmeyi hak eder... İyi ki dostumsun be kadın..."

Ayşe Arman'a ilk destek Nuran Yıldız'dan!

 

 

Ayşe Arman'a ilk destek Nuran Yıldız'dan! ile ilgili etiketler SuperHaber Nuran Yıldız Ayşe Arman Hürriyet istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.