Ayşe Arman sosyal medyada gazetesini bitirdi!

Ayşe Arman, Zülfü Livaneli ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Livaneli'nin "Gölgeler" adlı kitabını konuştukları röportaj dün ve bugün iki bölüm halinde yayınlandı. Buraya kadar her şey normal. Anormal olan ise Ayşe Arman'ın gazetesi Hürriyet'i sosyal medyada bitiren bir paylaşımda bulunması.

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Zülfü Livaneli ile son kitabı “Gölgeler” üzerine yaptığı söyleşiyi “Sevgili #zülfülivaneli röportajı yaptım bugün. Dur hemen profile koyayım” sözleri ile Instagram hesabından paylaştı.

Yazıyı bütün haliyle sosyal medya hesabından paylaşırken bunun sebebi olarak da bir yakının talebini gerekçe gösterdi. 

Üstelik "Demin bi yakınım ‘Hürriyet almıyorum artık, o yüzden lütfen instagrama yazılarını koymayı ihmal etme!’ dedi" ifadesi ile yaptı bu paylaşım. 

Yakınının "artık Hürriyet almıyorum" sözlerini takipçileri ile paylaşarak o görüşe bir anlamda destek veren Ayşe Arman'a gazete yönetimi nasıl bir tepki gösterdi bilmiyoruz.

İşte o paylaşım...

Ayşe Arman sosyal medyada gazetesini bitirdi!

Ayşe Arman sosyal medyada gazetesini bitirdi! ile ilgili etiketler Ayşe Arman Zülfü Livaneli Hürriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.