Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti!

Hürriyet gazetesinde istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Ayşe Arman, gazeteden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Arman, röportajlarına devam edeceğini ve sosyal medya hesabından okurlarıyla buluşacağını belirtti.

27 yıldır pazar röportajları yapan gazeteci Ayşe Arman, Hürriyet gazetesinden ayrıldığını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile okurlarına duyurdu.

Gazeteye istifasını noter aracılığıyla gönderdiğini belirten Arman, şu sözlerle veda etti: 

"Hepinize nefis bir Pazar olsun. Enerjik ve iyiliklerle doluuuu. 27 yıldır Pazar röportajları yapıyorum. Artık gazeteden değil, buradan paylaşacağımmm. Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam… Bugün @ceydadvenci röportajı var. Birazdan profildeki linkten okuyabilirsiniz. Gün içinde de Ceyda postları paylaşacağım.

"ÖMER’LE İLİŞKİMDEN UZUN"

Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun... Resmen bir ömür… Çok güzel günlerim oldu... Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. ..Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti... Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani.

Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti!

Şimdi yola devam. Buradan, çekimler, röportajlar, ne bileyim canımız ne isterse yaparız, hiç olmadığı kadar özgür… Ne dersiniz??? Var mısınız??? Bu yola benimle çıkar mısınız :)"

Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti! ile ilgili etiketler Hürriyet Ayşe Arman istifa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.