"Ayrılmak istiyorsa ayrılsın"

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, sene sonu sözleşmesi bitecek olan ve Real Madrid'e gitmesi beklenen genç yetenek Brahim Diaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Sporx'in haberine göre; 19 yaşındaki oyuncunun geleceği hakkında konuşan Guardiola, ''Durum çok basit. Onu takımda tutmak istiyoruz. 4-5 yıllık sözleşme imzalayıp onu burada tutmaya çalışıyoruz ama buna kendisi karar verecek. Eğer ayrılmak istiyorsa ayrılsın. Böyle durumlar olabilir. Örneğin Fabregas, Barcelona'da kalmak istemeyip Arsenal'e transfer olmuştu. Her oyuncu 18-19 yaşında Avrupa'nın en iyi takımlarında her hafta banko oynayacak diye bir şey yok. Belki bir tane böyle futbolcu var. O da Mbappe. David Silva, o yaşta 2. Lig'de oynuyordu.'' dedi.

10 numara pozisyonunda oynayan Diaz'ın Real Madrid ile anlaştığı ve sezon sonunda bonservissiz bir şekilde İspanya'nın yolunu tutacağı iddia edilmişti.

"Ayrılmak istiyorsa ayrılsın" ile ilgili etiketler Real Madrid Guardiola Diaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.