Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler

Pendik’te park yeri tartışması yaşayan iki kişi karşılıklı ağız dalaşı yaptıktan sonra bir dükkanın içerisinde kavgaya tutuştu. Birlikte yere yıkılan kavgacılar vatandaşlar tarafından ayrıldı. Ancak bir süre sonra yeniden tekme yumruk birbirlerine saldırdılar. Kimi zaman ayakta kimi zaman yerlerde devam eden kavga bir türlü sonuçlanmayınca devreye polis girdi. İki kişinin gözaltına alınması ile sonlanan kavga anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Pendik’te 23 Şubat günü iddiaya göre park yeri tartışması nedeniyle iki kişi arasında tartışma çıktı.. Karşılıklı ağız dalaşı olarak başlayan tartışmada taraflardan biri, diğer kişiyi takip ederek peşinden lokantaya girdi. Şahıslar lokantada bir anda birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler

Şahısların ikisi birden kavga esnasında yere düşerken, çevredekiler kavgaya tutuşan şahısları ayırmakta büyük güçlük çekti. Dükkan içerisinde kavga eden şahıslar hızlarını alamayarak dükkanın dışarısında da kavgayı sürdürdü.

Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler - Resim : 2

Çevredekilerin araya girmesiyle sonlanan kavga, bir sonraki gün yeniden başladı. Şahıslardan biri yanında getirdiği kurusıkı tabanca ile diğer şahsı korkutmaya çalıştı. Bu esnada iki şahıs sokak ortasında tekrar birbirlerine girdi.

Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler - Resim : 3

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri iki şahsı kasten yaralama sebebiyle gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen kavgacılardan birinin üzerinde bulunan kurusıkı tabanca da polis tarafından ele geçirildi.

Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler - Resim : 4

Öte yandan iki şahsın hem dükkanda hem da dükkan dışında dakikalarca süren tekmeli yumruklu kavgası güvenlik kameralarına anbean yansıdı. 

Ayrılıp ayrılıp yeniden dövüştüler ile ilgili etiketler Pendik Kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.