Ayrılık kısa sürdü! Deniz Seki ile İrfan Özçelik aşkı tam gaz devam ediyor

Son günlerde verdiği kilolarla adından magazin gündeminde sıkça söz ettiren Deniz Seki bu kez yaşadığı aşkla gündemde. 50 yaşındaki ünlü şarkıcı Mart ayında sürpriz bir kararla yollarını ayırdığı sevgilisi İrfan Özçelik ile barıştı.

İki buçuk ay gibi kısa bir sürede 22 kilo veren ve 36 bedene kadar düşen Deniz Seki yeni görüntüsüyle dikkat çekiyor. Paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Seki'nin Instagram'dan son yayınladığı kare gündem oldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deniz SEKİ (@denizseki)'in paylaştığı bir gönderi


AŞK YENİDEN TAM GAZ DEVAM

Yaklaşık üç ay önce sürpriz şekilde ilişkisini bitirdiği sevgilisi iş insanı İrfan Özçelik ile bir karesini Instagram'dan takipçileriyle paylaşarak yeniden bir arada olduklarını gösterdi. Seki sevgilisiyle olan karesinin altına ''Yanında hep böyle gülebileceğiniz insanlarla birlikte olmanız dileğiyle'' notunu düştü ve kalp emojisi koyarak sevgilisinin adını kalbine etiketledi.

EVLENMELERİ BEKLENİRKEN AYRILMIŞLARDI

Yaşadığı zor günleri geride bırakan, imaj değiştirip farklı ve daha genç bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı Deniz Seki, magazin gündeminden düşmüyor. Ünlülerin yaşam koçu olan Şeyda Coşkun denetiminde 2.5 ayda 22 kilo veren ve imaj değiştirip daha genç bir görünüme kavuşan şarkıcı Deniz Seki, 2019 yılından beri aşk yaşadığı İrfan Özçelik'ten geride bıraktığımız Mart ayında ayrılmıştı.

DENİZ SEKİ

2019 yazından beri aşk yaşayan İrfan Özçelik ile Deniz Seki'nin nikah masasına oturması beklenirken ayrılık haberleri şaşkınlık yaratmıştı. Ancak çiftin ayrılığı çok uzun sürmedi.

Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düşmüştü.

PHOTOSHOP İDDİALARINA YANIT

Paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada çok konuşulan Seki, 'Photoshop' iddialarını reddetmişti. Sanatçı, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir arkadaşlar. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp, hepsini sevgiyle kucaklıyorum" demişti.

DENİZ SEKİ

Deniz Seki, Şubat 2018’de 90 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu.

 

Ayrılık kısa sürdü! Deniz Seki ile İrfan Özçelik aşkı tam gaz devam ediyor ile ilgili etiketler Deniz Seki Sosyal Medya Instagram İrfan Özçelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.