Ayrılık acısını unutmak için Bodrum'a koştu...

'Meryem' dizisindeki rol arkadaşı Kenan Acar ile olan ilişkisini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Serenay Aktaş, soluğu Bodrum'da aldı. X Beach'te görüntülenen güzel oyuncunun telefonu elinden düşmedi.

Serenay Aktaş da Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Aktaş önceki gün X Beach’te görüntülendi. Örgü bikinisiyle dikkat çeken oyuncu, denize gireceği sırada çalan cep telefonuna yanıt verdi ve arayan kişiyle uzun süre konuştu.

Ayrılık acısını unutmak için Bodrum'a koştu...

HAYRANLARI MESAJ YAĞDIRIYOR

Serenay Aktaş ile Kenan Acar, Kanal D’deki ‘Meryem’ dizisinde iki sevgiliyi canlandırıyordu. Arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş, rol gerçek olmuştu. Mayıs’ta Karadeniz turuna çıkan genç aşıklar, 2 hafta önce sürpriz şekilde ayrıldı.

Serenay Aktaş, sosyal medyada Kenan Acar ile olan fotoğraflarını sildi.

Ayrılık acısını unutmak için Bodrum'a koştu... - Resim : 2

HAYRANLARI, INSTAGRAM’DA İKİLİYİ BARIŞTIRMAK İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ.

Hem Serenay Aktaş’a hem de Kenan Acar’a “Birbirinize çok yakışıyordunuz/Bu aşk böyle yarım kalmamalı/Uzatmayın artık barışın/Sizi birlikte görmek istiyoruz” şeklinde mesajlar atmaya başladılar.

Ayrılık acısını unutmak için Bodrum'a koştu... ile ilgili etiketler Serenay Aktaş Bodrum telefon ayrılık kenan acar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.