Ayrılık acısını çabuk unuttu!

Oyuncu Miray Daner 2,5 sevgilisi Kubilay Aka ile ağustos ayında ihanet iddiası gerekçesiyle ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılık acısını çabuk unutan Daner, Instagram hesabından kalp ifadesini koyduğu fotoğrafını paylaştı.

Oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı 2,5 yıllık sevgilisi Kubilay Aka ile ihanet iddiası sebebiyle ağustos ayında ilişkilerini sonlandırdı. Daner, hem ayrılığı hem de ihaneti çabuk atlattı.

KEYFİ YERİNDE

Kubilay Aka ile uzun süren ilişkisini sonlandıran Miray Daner uzun bir aradan sonra sosyal medya hesabından bir mutluluk pozunu daha paylaşarak düşman çatlattı. Daner'in bu pozuna keyfi yerinde yorumları geldi.

Ayrılık acısını çabuk unuttu!

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kubilay Aka ise, Miray Daner'den ayrılığını duygusal bir notla duyurmuştu. Daha sonra Aka'nın oyuncu Hilal Altınbilek olduğu iddia edilen kişiyle samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı. Olayın ardından 2,5 yıl süren aşkın bitmesinde ihanetin sebep olduğu iddiaları ileri sürüldü.

Ayrılık acısını çabuk unuttu! - Resim : 2

Ayrılık acısını çabuk unuttu! ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Kubilay Aka Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.