Ayrılığın ardından, Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin aralarındaki son bağı da kopardı!

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, yaklaşık iki yıldır süren ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde noktalamıştı. Ünlü ikili birbirini sosyal medyadan da takipten çıkararak aralarındaki son bağı koparmış oldu.

Kaan Yıldırım ile boşandıktan sonra Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Ezgi Eyüboğlu, sevgilisiyle yollarını geçtiğimiz hafta ayırmıştı.

TÜM FOTOPRAFLARINI SİLDİ

Ayrılık sonrası 33 yaşındaki Ezgi Eyüboğlu, sosyal medya hesabından Oğulcan Engin ile olan tüm fotoğraflarını silmişti.

"EZGİ'YE SORUN"

Sahibi olduğu mekan çıkışı görüntülenen Oğulcan Engin ise ayrılık sorularına; "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun" yanıtını vermişti. Ancak kısa bir süre sonra ise o da fotoğrafları kaldırmıştı.

Ayrılığın ardından, Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin aralarındaki son bağı da kopardı!

TAKİBİ BIRAKTILAR

Ayrılığa rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, aralarındaki son bağı da kopardı. Engin ve Eyüboğlu karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Ayrılığın ardından, Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin aralarındaki son bağı da kopardı! ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Aşk Oğulcan Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.