Ayrılığa daha fazla dayanamadılar!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 20 gün tek celsede evliliğini sonlandırdı. Uzak kalmaya dayanamayan çift, ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

2019 yılının ilk günlerinde Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 20 gün önce tek celsede boşandı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan çift, ilişkilerine ikinci bir şans verdi

AYRI KALMAYA DAYANAMADILAR

Geçtiğimiz gün aynı anda paylaşım yapan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, barışma sinyali verdi. Kıratlı elinde çiçeklerle verdiği pozu Instagram hesabından paylaşırken Akçıl da 24.09.2019 tarihini yazarak Milat notunu düşmüştü.

"SONUNA KADAR BU AŞKIN ARKASINDAYIM"

Burcu Kıratlı ile barıştıkları iddia edile Sinan Akçıl, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına samimi bir açıklama yaparak barıştıklarını duyurdu. Akçıl, 2. Sayfa'y gönderdiği mesajda "Bazı büyük sevdalar hiçbir sözle anlatılmaz. Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için. Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım" dedi.

Ayrılığa daha fazla dayanamadılar!

Ayrılığa daha fazla dayanamadılar! ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Sinan Akçıl Burcu Kıratlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.