Ayrıldıkları konuşuluyordu... Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın düğün detayları belli oldu

Geçtiğimiz aylarda Datça'da hazırladığı sürprizle kendisinden 6 yaş büyük aşkı Nesrin Cavadzade'ye evlilik teklifi eden 33 yaşındaki oyuncu Gökhan Alkan, düğün için hazırlıklara başladı. Oyuncu çiftin düğün tarihleri ve yeri netleşti.

Birlikte rol aldıkları dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan düğün yeri için yine Datça'da karar kıldı.


Geçtiğimiz Ağustos ayında nişanlanan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, Datça'da hazırladığı sürpriz davetle ailelerini çağırmış ve Nesrin Cavadzade'ye evlilik teklifinde bulunmuştu. Son günlerde haklarında ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya atılan çiftin aşkı dolu dizgin devam ediyor.


TATİL KAÇAMAĞI YAPACAKLAR

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; atv'de ekrana gelen'Kalp Yarası'nın çekimleri nedeniyle Hatay'da olan dizinin Ferit'i Gökhan Alkan, İstanbul-Hatay arası mekik dokuyor. İlişkilerinde bir sorun bulunmayan ünlü çift, kısa bir tatil için program yapmaya başladı.

Ayrıldıkları konuşuluyordu... Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın düğün detayları belli oldu

DÜĞÜN GELECEK YAZ DATÇA'DA

Evlilik teklifinin yapıldığı Datça'da tatil yapacak olan Cavadzade ve Alkan, burada ise 2022'nin planlamasını yapacak. Önümüzdeki yaz başı Datça'da evlenmeye karar veren ikili, hem tatillerini yapıp hem de burada düğün yerine karar verecekler. 39 yaşındaki güzel oyuncu, evlililik için gün saymaya başladı.

 

Ayrıldıkları konuşuluyordu... Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın düğün detayları belli oldu ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Düğün nikah Datça Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.