Ayrıldıkları konuşuluyordu... İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza birlikte görüntülendi

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın uğruna Demet Şener'den boşandığı sosyetik aşkı Edwina Sponza ile ayrıldığı iddia edilmişti. Dün akşam gerçeklelen ELLE Style Awards X M.A.C 2022 Ödülleri törenine İbrahim Kutluay bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Edwina Sponza ile birlikte katıldı. Kırmızı halıda birlikte boy gösteren ikili 'aşk tam gaz devam' mesajı verdi.

Demet Şener ile 11 yıllık evliliğini 2018 yılında olaylı bir şekide sonlandıran 47 yaşındaki eski basketbolcu ve iki çocuk babası İbrahim Kutluay'ın 5 yıldır aşk yaşadığı sosyetik güzel Edwina Sponza ile ayrıldığı iddia edilmişti. İkili önceki akşam objektiflere birlikte poz verdi.

 ÖDÜL TÖRENİNE BİRLİKTE KATILDILAR

Son dönemde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay dün akşam gerçekleşen ELLE Style Awards X M.A.C 2022 Ödülleri törenine birlikte katıldı. Kırmızı halıda beraber boy gösteren ikili 'ayrılık yok' mesajı verdi.

 Ayrıldıkları konuşuluyordu... İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza birlikte görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından "Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor, çok net!" şeklinde bir paylaşımda bulunan İbrahim Kutluay'ın bu sözleri Edwina Sponza'ya gönderme olarak yorumlanmıştı. Kutluay onu ile ilgili ''Günlerdir paylaştığım bir story üzerine yorumlar ve haberler yapılıyor. Herkes gibi ben de beğendiğim bir sözü paylaştım. Kesinlikle Edwina'yla alakalı değildir ve bu konudan dolayı tartışıp ayrıldığımız doğru değildir.'' açıklamasını yapmıştı.

 

Ayrıldıkları konuşuluyordu... İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza birlikte görüntülendi ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay edwina sponza ELLE Style Awards X M.A.C ELLE Style Awards
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.