Ayrıldığı sevgilisini otopark çıkışında bekleyip dövdü

Zonguldak'ta Duran A. adlı bir kişi, ayrıldığı sevgilisi Melike E.'yi katlı otopark çıkışında bekledi. Duran A., tartıştığı Melike E.'yi dövdü. Yoldan geçen bir kişinin olaya müdahale etmesi sonucu genç kadın şüphelinin elinden kurtulurken, durum polise bildirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde, Duran A. (42) adlı kişi, ayrıldığı sevgilisi Melike E.’yi (22) katlı otopark çıkışında bekledi.

Melike E.’yi görür görmez tartışmaya başlayan Duran A., ardından Melike E.'yi darbetti. Yoldan geçen bir kişi olaya müdahale ederken, durum polise bildirildi.

Ayrıldığı sevgilisini otopark çıkışında bekleyip dövdü

Olay yerine gelen polis ekipleri, Duran A. ile Melike E.'yi sağlık raporu için hastaneye götürdü. Melike E. ve Duran A., daha sonra ifadeleri için polis merkezine götürüldü. Melike E. şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

 

Ayrıldığı sevgilisini otopark çıkışında bekleyip dövdü ile ilgili etiketler Zonguldak Darp Duran A melike e

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.